Jennifer Garner is misschien wel de mooiste 50-plusser ooit zonder make-up

Jennifer Garner is misschien wel de mooiste 50-plusser ooit zonder make-up

Jennifer Garner ziet er nog steeds jong uit en deelt haar beauty routine bij Vogue op YouTube.

Jennifer Garner is al jaren een bekende in de filmindustrie. Rond 2000 werd ze beroemd door Alias, Pearl Harbor, Catch Me If You Can en Daredevil. Op Netflix is nu de nieuwe en grappige Family Switch te zien.

Voor de 51-jarige ster lijkt tijd stil te staan. Op TikTok en Instagram toont ze echter regelmatig filmpjes waarin ze heel hard sport voor dat jeugdige lijf. Daarnaast weet ze haar volgers te vermaken met alle drukte rond haar moederschap, filmcarrière en goede doelen.

Zo snel als mogelijk
Van de week plaatste Vogue onderstaande YouTube-video online waarin het duidelijk wordt dat Jennifer nog steeds heel jong oogt onder alle make-up. Ook voelt ze zich onopgemaakt net zo op haar gemak als met.

Al kletsend over haar 'zo snel als mogelijk beauty routine' leidt ze kijkers door haar huidverzorging heen. Binnen de kortste keren transformeert de 50-plusser naar de mooie ster die ze is - van binnen en buiten.

Vertrouwen en helpen
Als tip geeft Jennifer Garner mee: "Als je zelfvertrouwen wilt hebben, moet je dingen doen die vertrouwen geven. Richt je niet alleen op jezelf, maar ook op anderen en help anderen."



NieuwsFilm

meest populair