George Clooney heeft hilarische reactie op Margot Robbie en Ryan Goslings rollen in nieuwe 'Ocean's'-film

George Clooney heeft hilarische reactie op Margot Robbie en Ryan Goslings rollen in nieuwe 'Ocean's'-film

Zouden de twee Barbie-sterren de ouders van George Clooneys personage spelen in de prequel?

De prequel van Ocean's Eleven komt eraan en de cast is inmiddels bekend. Ryan Gosling en Margot Robbie spelen na Barbie weer samen in de nieuwe film. De twee hebben goedkeuring van George Clooney.

Er is nog maar weinig bekend over de nieuwe Ocean's-film, maar er gaan geruchten dat Margot Robbie en Ryan Gosling mogelijk de ouders van Danny Ocean (George Clooney) zullen spelen.

'Logisch'
Clooney werd ernaar gevraagd tijdens de première van The Boys in the Boat. "Is Margot Robbie mijn moeder? Dat heb ik altijd gedacht", grapt de acteur in het gesprek met Variety.

"En Ryan Gosling is mijn vader", vervolgt hij. "Als je erover nadenkt, is het logisch. Echt waar." Nog maar even afwachten of dit écht zo zal zijn dus.

Europa
De originele trilogie van Ocean's komt uit de jaren 2000 en speelt zich af in Las Vegas. Naar verluidt zal de prequel zich juist afspelen in Europa.



De prequel wordt geregisseerd door Jay Roach en Carrie Solomon zal de film schrijven. Het project wordt geproduceerd door LuckyChap; het bedrijf van Robbie. Deze maatschappij is ook verantwoordelijk voor het succes van Barbie en Saltburn.

NieuwsFilm

meest populair