Eerste spectaculaire trailer 'Civil War': de grootschalige nieuwe oorlogsfilm van A24

Eerste spectaculaire trailer 'Civil War': de grootschalige nieuwe oorlogsfilm van A24

Alex Garland is weer terug met één van de grootste A24-producties tot nu toe.

A24 heeft zojuist de eerste trailer van Civil War, de nieuwe film van Alex Garland (Ex Machina, Annihilation), uitgebracht. Garland heeft een absolute topcast bij elkaar gekregen voor zijn meest ambitieuze film tot nu toe.

Na zijn minder ontvangen film Men is Garland weer terug met een nieuwe sciencefictionfilm met een satirische ondertoon.

Verhaal
De film speelt zich af in de nabije toekomst en draait om de Verenigde Staten te midden van een burgeroorlog, waar luchtaanvallen van de overheid worden gebruikt tegen burgers en journalisten ter plekke worden neergeschoten in het Capitool.

De officiële logline luidt als volgt: "Een race naar het Witte Huis in het Amerika van de nabije toekomst balanceert op het scherpst van de snede."

Cast en release
We wisten al dat acteurs als Kirsten Dunst, Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Cailee Spaeny en Karl Glusman rollen hadden in de film, maar de trailer onthult ook een andere grote naam. We zien namelijk Jesse Plemons, die onlangs te zien was in Killers of the Flower Moon, als een militair.


De film verschijnt in het voorjaar van 2024 in de bioscoop. De film wordt ook vertoond in IMAX, wat de grote schaal van de film nog wat meer benadrukt.

NieuwsFilm

meest populair