Eerste trailer 'Kung Fu Panda 4' toont de terugkeer van geliefde vijand

Eerste trailer 'Kung Fu Panda 4' toont de terugkeer van geliefde vijand

Jack Black is terug als de strijdvaardige panda Po in 'Kung Fu Panda 4'.

Dreamwork Animation heeft zojuist de eerste trailer van Kung Fu Panda 4 uitgebracht. In de trailer zien we veel nieuwe personages, maar ook oude bekenden laten zichzelf weer zien.

De vijanden uit het verleden worden weer opgeroepen door een een nieuwe geniepige schurk.

Synopsis
Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij schurken van wereldklasse verslaat met zijn ongeëvenaarde moed en gekke vechtsportvaardigheden, wordt Po, de Dragon Warrior, door het lot opgeroepen om... het rustig aan te doen. Meer specifiek wordt hij gevraagd om de spirituele leider van de Valley of Peace te worden.

Dat levert een aantal duidelijke problemen op. Ten eerste weet Po evenveel over spiritueel leiderschap als over het paleodieet, en ten tweede moet hij snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voordat hij zijn nieuwe verheven positie kan innemen.

Nieuwe vijand
Po's grootste uitdaging is echter de Chameleon (Viola Davis), een kleine hagedis die van vorm kan veranderen in elk wezen, groot of klein.


Chameleon heeft haar hebzuchtige kraaloogjes gericht op Po's Staf van Wijsheid, wat haar de kracht zou geven om alle meesterschurken die Po heeft overwonnen opnieuw op te roepen naar het land van de levenden. Zo zien we bijvoorbeeld al hoe ze Tail Lung (Ian McShane), de vijand van de eerste film, terughaalt.

Cast en release
In de film keren naast Jack Black en Ian McShane ook Dustin Hoffman, Bryan Cranston en James Hong terug als Shifu, Li en Mr. Ping.


Nieuwe castleden zijn onder andere Awkwafina als Zhen en Ke Huy Quan als Han. De film verschijnt in maart van 2024 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair