Quentin Tarantino krijgt zijn eigen stripboek: bekijk de eerste beelden

Quentin Tarantino krijgt zijn eigen stripboek: bekijk de eerste beelden

Het stripboek genaamd 'Quentin by Tarantino' gaat diep in opp Tarantino zijn films en inspiratie.

De man, de mythe, de legende, regisseur Quentin Tarantino krijgt zijn eigen stripboek. Quentin by Tarantino gaat het stripboek heten en het is gemaakt door Amazing Améziane.

Améziane is een stripmaker uit Frankrijk die al bijna twintig jaar in het vak zit. Tarantino heeft waarschijnlijk geen introductie nodig. Voor wie toch niet bekend is met hem, we kennen Tarantino van films als Pulp Fiction, Kill Bill, Once Upon a Time in Hollywood en Inglourious Basterds.

Quentin by Tarantino
Quentin by Tarantino vertelt over een fictief interview dat is gehouden tussen Tarantino en de maker van het stripboek Amazing Améziane. In dit interview worden de films van Tarantino en de films die hem hebben geïnspireerd als filmmaker, diepgaand besproken.

De trailer voor het aankomende stripboek refereert niet alleen naar het werk van Tarantino, maar ook naar dingen die Tarantino hebben geïnspireerd. Zo komt Marilyn Monroe voorbij, een foto uit de film Grease, en een referentie naar Bruce Lee films.

Niet de eerste keer
Dit is niet de eerste keer dat Améziane een stripboek heeft gemaakt over een bekende filmregisseur. In 2021 heeft hij al een stripboek gemaakt over Martin Scorsese. Wie weet of we mogelijk een klein beetje Scorsese zullen zien terugkomen in Tarantino zijn stripboek. Scorsese was van grote invloed op Tarantino. Taxi Driver is een van Tarantino's favoriete films.



Quentin by Tarantino komt op een mooi moment uit. Tarantino is namelijk bezig met wat hij zegt dat zijn laatste film zal zijn. Nog maar weinig is bekend over Tarantino's laatste film genaamd The Movie Critic. Er wordt ondertussen wel al druk gespeculeerd dat The Movie Critic Tarantino's liefdesbrief zal zijn naar Hollywood en films in hun geheel. De eerste oplage van Quentin by Tarantino zal 13 februari 2024 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair