Jenna Ortega in trailer 'Miller's Girl': nieuwe duistere zoektocht voor het oogappeltje van Hollywood

Jenna Ortega in trailer 'Miller's Girl': nieuwe duistere zoektocht voor het oogappeltje van Hollywood

De jonge actrice weet ongetwijfeld weer een indrukwekkend verhaal neer te zetten met deze duistere film.

Na de hitserie Wednesday, is het tijd voor een nieuw duister verhaal voor de jonge actrice Jenna Ortega. Met Miller's Girl lijkt ze weer een indrukwekkende film neer te zetten tegenover acteur Martin Freeman. De trailer is nu te zien.

Jenna Ortega heeft het duistere genre eigen gemaakt en dat doet ze hartstikke goed. Na Scream werkt ze aan een nieuw project.

Docent en leerling
Miller's Girl is een nieuwe dramafilm geschreven en geregisseerd door Jade Halley Bartlett. Naast Ortega zijn ook Martin Freeman, Dagmara Domi?czyk, Bashir Salahuddin en Gideon Adlon onderdeel van de cast.

In Miller's Girl volgen we een getalenteerde jonge schrijfster Cairo Sweet (Ortega) die na een creatieve opdracht een duistere relatie krijgt met haar docent Jonathan Miller (Freeman).

Trailer
Wanneer de grenzen langzaam vervagen en hun levens steeds meer met elkaar verwikkeld raken, moeten de twee de confrontatie aangaan met de duistere kant van zichzelf. Bekijk de trailer hieronder:


Miller's Girl gaat tijdens het Palm Springs Film Festival op 11 januari in première. De duistere film zal op 26 januari 2024 wereldwijd in première gaan.

NieuwsFilm

meest populair