Eindelijk: Trailer voor de vierde 'Beverly Hills Cop'-film 'Axel F' met de aanstekelijke Eddie Murphy

Eindelijk: Trailer voor de vierde 'Beverly Hills Cop'-film 'Axel F' met de aanstekelijke Eddie Murphy

Veel bekende en nieuwe gezichten in Beverly Hills Cop: Axel F, met ook Taylour Paige, Joseph Gordon-Levitt en Kevin Bacon.

Na drie Beverly Hills Cop-films in respectievelijk 1984, 1987 en 1994 keert de franchise na veel geruchten en een moeizaam productieproces eindelijk terug. Netflix komt volgend jaar namelijk met Beverly Hills Cop: Axel F.

De belangrijkste rollen worden gespeeld door Eddie Murphy en Taylour Paige, als vader Axel Foley en dochter Jane. De eerste is een straatslimme politieluitenant uit Detroit, Michigan en de tweede is een strafrechtadvocaat in Beverly Hills.

Vierde Beverly Hills Cop
In Beverly Hills Cop: Axel F keert rechercheur Axel Foley weer terug naar Beverly Hills als het leven van zijn dochter wordt bedreigd. Dit zorgt ervoor dat ze samen moeten werken met een nieuwe partner. Ook hun oude vrienden Billy Rosewood en John Taggart zijn weer van de partij om een complot te ontrafelen.

De acteurs Judge Reinhold, John Ashton, Bronson Pinchot en Paul Reiser keren terug en een belangrijke nieuwe naam is Joseph Gordon-Levitt, als de nieuwe partner Bobby Abbott. Kevin Bacon heeft ook een rol in de film.

Trailer
Netflix heeft nu dus de trailer online gezet voor Beverly Hills Cop: Axel F van regisseur Mark Molloy en de actiekomedie moet in de zomer van 2024 te zien zijn. De trailer gaat vandaag om 14.28 uur in première op het YouTube-kanaal van Netflix.




NieuwsFilm

meest populair