Derde 'Avatar' brengt het geliefde personage uit 'The Way of Water' terug

Derde 'Avatar' brengt het geliefde personage uit 'The Way of Water' terug

Kate Winslet gaat alweer voor een derde keer samenwerken met regisseur James Cameron.

James Cameron wist met zijn laatste Avatar-blockbuster, genaamd The Way of Water, weer hoge ogen te gooien. Net zoals het origineel was het vervolg eveneens een grote hit, dus natuurlijk komen er nog de nodige sequels aan. Voor het derde deel keert in ieder geval een bekende naam terug.

Het gaat hier om niemand minder dan Kate Winslet, die natuurlijk al op jonge leeftijd doorbrak in de wereldberoemde Titanic van Cameron. De twee sterren werkten opnieuw samen aan Avatar: The Way of Water, waarin Winslet te zien is als Ronal.

Personage
Ronal speelt in The Way of Water een belangrijke rol als de Tsahik van de Metkayina clan. Zij is als het ware de koningin of leidster van deze groep, samen met haar man Tonowari. Haar kinderen, Tsireya en Ao'nung, trekken ook veel op met de kinderen van Jake Sully en Neytiri.

Ronal is ook de 'spirituele zus' van de tulkun Ro'a. Cameron liet nu tijdens een recent interview weten dat Winslet wederom in de huid zal kruipen van dit geliefde personage voor op z'n minst één nieuw avontuur.

Wat te verwachten
Eerder gaf Cameron al aan dat er ook slechte Na'vi bewoners zijn, die in Avatar 3 zullen verschijnen. Actrice Oona Chaplin tekende enige tijd geleden al om Varang te spelen, de leider van de kwaadaardige 'Ash People'.



Hier zei producent Jon Landau het volgende over: "Er zijn goede en slechte mensen en zo is het ook bij de na'vi. Soms zijn mensen zich er niet bewust van dat ze slecht zijn. Hoe worden die mensen slecht en komen daar dingen bij kijken die we misschien over het hoofd zien? Dit is wat ik tot nu toe kan zeggen over de 'Ash People'".

NieuwsFilm

meest populair