Denkbeeldige vrienden in trailer voor fantasyfilm 'IF' met Ryan Reynolds

Denkbeeldige vrienden in trailer voor fantasyfilm 'IF' met Ryan Reynolds

John Krasinski maakt de twee horrorfilms in de A Quiet Place-reeks nu ook een film voor de jongste filmliefhebbers.

Na de eerdere poster zie je nu ook de eerste trailer voor de fantasyfilm IF van regisseur John Krasinski, bekend van de twee A Quiet Place-films. Belangrijke rollen zijn voor Ryan Reynolds en Krasinski zelf.

In IF van Paramount Pictures zie je ook rollen van onder andere Cailey Fleming, Louis Gossett Jr., Fiona Shaw, Bobby Moynihan en Alan Kim. De stemmen van Phoebe Waller-Bridge en Steve Carell komen ook voorbij.

IF
In IF volgen we een jong meisje dat een moeilijke tijd doormaakt. Als ze plots de denkbeeldige vrienden van iedereen begint te zien, verandert haar wereld. Enige ding: de denkbeeldige vrienden die ze ziet zijn allemaal in de steek gelaten door hun bedenkers die verder zijn opgegroeid met hun echte vrienden.

Als je de trailer ziet, dan wordt snel duidelijk dat de film overduidelijk op een jonger publiek is gericht. Verwacht dus geen groot fantasyspektakel, maar vooral een kinderfilm. Krasinski zei eerder al dat hij heel graag eens een film wilde maken die zijn kinderen leuk zouden vinden.

Trailer
IF moet vanaf 17 mei 2024 te zien zijn in de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair