TOP 10: De films in 2024 waar het meest naar wordt uitgekeken, inclusief 'Lord of the Rings'

TOP 10: De films in 2024 waar het meest naar wordt uitgekeken, inclusief 'Lord of the Rings'

Veel vervolgfilms, zoals Deadpool 3 en Dune 2, in de lijst met films die mensen willen zien

We gaan richting het einde van het jaar en zoals ieder jaar komt Fandango, een belangrijke ticketverkoper in de States, met meerdere polls over de films die in 2024 in de bioscoop gaan verschijnen.

De belangrijkste poll is die over de films waar mensen het meest naar uitkijken. Die lijst is nu beschikbaar en bovenaan staat Deadpool 3 van Marvel Studios. Opvallend zijn de nummers twee en drie: respectievelijk Beetlejuice 2 en Ghostbusters: Frozen Empire.

Vervolgfilms
De lijst bevat opvallend veel vervolgfilms. Naast de twee Marvel-vervolgen op Deadpool 2 en Venom: Let There Be Carnage, zien we ook vervolgfilms op Beetlejuice, Ghostbusters: Afterlife, Dune, Despicable Me 3, Inside Out en Gladiator.

Daarnaast is er ook de prequel in de A Quiet Place-filmreeks. Het meest origineel lijkt Lord of the Rings: The War of Rohirrim, al is ook dit een prequel op gebeurtenissen in The Lord of the Rings: The Two Towers uit 2002.

Opvallende afwezigen
De twee Marvel-superheldenfilms Madame Web (14 februari) en Kraven the Hunter (29 augustus) van Sony Pictures ontbreken opvallend genoeg. Voor beide films is ook al een trailer aanwezig, dus dit zal Sony wel een beetje pijn doen.


1. Deadpool 3 (26 juli)
2. Beetlejuice 2 (6 september)
3. Ghostbusters: Frozen Empire (28 maart)
4. Dune: Part Two (29 februari)
5. Venom 3 (8 november)
6. Despicable Me 4 (3 juli)
7. Inside Out 2 (18 juni)
8. Lord of the Rings: The War of Rohirrim (13 december)
9. Gladiator 2 (22 november)
10. A Quiet Place: Day One (28 juni)

Ook opvallend is de afwezigheid van films als Godzilla x Kong: The New Empire, Furiosa: A Mad Max Saga, Kingdom of the Planet of the Apes, Ballerina, Bad Boys 4, Joker: Folie à Deux en Mufasa: The Lion King. De eerste drie hebben ook al een trailer.



NieuwsFilm

meest populair