Regisseur van 'Paddington 2' over die ene negatieve recensie op Rotten Tomatoes

Regisseur van 'Paddington 2' over die ene negatieve recensie op Rotten Tomatoes

Hoe een recensie ervoor zorgde dat de perfecte score verloren ging.

Deze week verschijnt Wonka van Paddington-regisseur Paul King in de bioscoop. De film scoort tot nu toe prima met een score van 84% bij critici op Rotten Tomatoes. Dat komt echter niet in de buurt van hoogst gewaardeerde film van Paul King: Paddington 2.

De eerste film uit de reeks over de bruine beer met rode hoed, Paddington , heeft momenteel een nette score van 97% bij critici op Rotten Tomatoes. Terwijl Paddington 2 zelfs een score heeft van 99%. Onlangs heeft de regisseur en ster van de film gereageerd op een late recensie die zorgde voor een bittere nasmaak.

Bijna perfecte score
King vertelde dat Paddington 2 voor een tijdje de perfecte score van 100% had op de website. De film werd uitgebracht in 2017, maar het was pas in 2021 toen er een recensie kwam van Film Authority, dat de score daalde naar 99%.

King verklaarde de recensie: "Iemand was zo boos dat ze het naar beneden wilden halen. Het is een grote menselijke impuls om te denken, 'Niet jij'" De recensent Grant grapte: "Ik heb het geschreven. Waarom heb ik dat gedaan?!"

Paddington 3
Eerder schreven we al over de plannen voor Paddington 3. Het derde deel is getiteld Paddington in Peru en zal waarschijnlijk laten zien hoe de geliefde beer terugkeert naar zijn geboortegrond.


King zal niet terugkeren als regisseur voor de nieuwe film. De film zal het debuut laten zien van muziekvideo-regisseur Dougal Wilson. Dit keer zullen Antonio Banderas, Rachel Zegler en Olivia Colman voor het eerst te horen zijn in de nieuwe film.

Te bekijken
Paddington 3 staat gepland voor november 2024 om uit te komen in de bioscopen. Paddington 2 Is terug te kijken via Netflix, Prime Video, HBO Max en NPO Plus.



NieuwsFilm

meest populair