Gamers opgelet: skins van 'Dune: Part Two' in de beste shooter die er is

Gamers opgelet: skins van 'Dune: Part Two' in de beste shooter die er is

Goed nieuws voor de fans van de blockbuster die 'Call of Duty: Modern Warfare III' spelen

Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op Dune: Part Two, maar nu is er goed nieuws voor de gamers. Mocht je een fan zijn van het hele Dune-universum maar ook graag Call of Duty spelen, dan is dit misschien wel de perfecte mix.

In Call of Duty: Modern Warfare III krijg je nu de mogelijkheid om in de huid te kruipen van de held Paul Atreides (gespeeld door Timothée Chalamet) of juist van de nieuwe schurk, Feyd-Rautha Harkonnen (Austin Robert Butler).

Skins
Bekende videospellen doen hier vandaag de dag telkens vaker aan, of je het nu hebt over bijvoorbeeld Fortnite of Rocket League, games mixen zich vandaag de dag graag met grote filmfranchises of andere blockbusters.

De Atreides en Harkonnen outfits zijn nu beschikbaar in de online store op Call of Duty. Echter, je moet wel bereid zijn om voor een enkele outfit 2400 COD punten te betalen (het equivalent van 19,99 dollar).

Reclame
Chalamet en Butler hebben samen reclame gemaakt voor deze nieuwe Call of Duty uitbreiding, zoals dat hieronder te zien is. In Dune: Part Two gaan de twee ook met elkaar op de vuist, al zullen we hier nog even op moeten wachten. De blockbuster zal eind februari in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair