Onbegrijpelijk: beeldschone Hayley Atwell werd 'te dik' genoemd voor deze film

Onbegrijpelijk: beeldschone Hayley Atwell werd 'te dik' genoemd voor deze film

Bullebak Harvey Weinstein mocht haar niet, maar gelukkig kwam een Hollywood-legende voor de actrice op.

Het komt wel vaker voor dat acteurs een rol mislopen, maar wanneer je krijgt te horen dat je 'te dik' bent voor de film is dit natuurlijk allesbehalve leuk. Dit overkwam ook Hayley Atwell voor Bridesheads Revisited.

Misschien komt deze naam wel bekend voor. Atwell is al jarenlang een groot gezicht in Hollywood. Ze is voornamelijk bekend van haar rol als Peggy Carter in diverse Marvel-films en series, maar eerder dit jaar wist ze ook weer hoge ogen te gooien in de nieuwe Mission: Impossible-film.

Carrière
Kortom, de 41-jarige actrice kent een behoorlijk succesvolle carrière, maar dat betekent niet dat het allemaal van een leien dakje loopt. In 2008 wist Atwell een belangrijke rol te bemachtigen in Brideshead Revisited, maar dit was niet alleen maar een leuke ervaring.

Harvey Weinstein was namelijk ook bij het project betrokken. Het is algemeen bekend dat de ooit zo machtige Hollywood-producent een behoorlijke bullebak was. Atwell kreeg ook met hem te maken, maar gelukkig nam een andere beroemdheid het voor haar op.

'Te dik'
Weinstein noemde Atwell vaak te zwaar en te dik, maar toen niemand minder dan Emma Thompson hierachter kwam, liet zij weten hier absoluut niet van gediend te zijn. Thompson zei dat ze de film zou verlaten als dit nogmaals zou gebeuren. Weinstein hield zich hierna echter stil.



Atwell was ook behoorlijk gekwetst en zei het volgende: "Tijdens een lunch met het team zei Harvey voor iedereen tegen mij: 'Je lijkt op een vet varken. Je moet eens wat minder eten'"

Beeldschoon
Gelukkig stak Thompson hier dus een stokje voor en hoefde Atwell niet af te vallen. Dit is natuurlijk ook onnodig, want niet alleen is ze een zeer getalenteerde actrice, menig filmfanaat vindt Atwell een beeldschone vrouw die er absoluut fantastisch uitziet. Oordeel hieronder zelf maar.



NieuwsFilm

meest populair