4 keigave actiefilms om vanavond te kijken

4 keigave actiefilms om vanavond te kijken

Leuke films voor vanavond: deze actiefilms kijk je vanavond op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Bad Boys for Life (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adil El Arbi en Bilall Fallah | Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, e.a. | Te zien op: Videoland
Marcus Burnett wil na de geboorte van zijn kleinzoon het liefst stoppen met zijn politiewerk, maar zijn partner Mike Lowrey weigert dit te accepteren. Alles verandert echter wanneer een Albanese huurmoordenaar de jacht op Lowrey opent en de twee agenten wel in actie moeten komen.



Spider-Man (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, e.a. | Te zien op: Netflix
Peter Parker is maar een eenvoudige tiener uit New York. Tijdens een schoolreisje wordt hij echter gebeten door een radioactieve spin, waardoor hij superkrachten krijgt. Deze besluit hij in te zetten om het kwaad te bestrijden. Al snel staat hij oog in oog met de Green Goblin, een schurk met een geavanceerde wapenuitrusting.



American Made (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play / iTunes
Commercieel piloot Barry Seal casht af en toe wat bij door een partijtje sigaren mee te smokkelen. Daardoor komt hij op de radar van de CIA te staan, die hem rekruteert als informant. Ondertussen smokkelt hij echter ook cocaïne voor drugsbaron Pablo Escobar. Zijn dubbelspel lukt aardig, maar dan gaat het gruwelijk mis.



The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Te zien op: Netflix
Courty Gentry wordt in de gevangenis gerekruteerd door de CIA. Hij blijkt een begaafd sluipschutter en wordt ingezet om aantal dodelijke opdrachten uit te voeren. Hij wordt echter dwarsgezeten door ene Lloyd Hansen, een onberekenbare eenling. Gelukkig is Dani Miranda, eveneens een agente, daar om hem te helpen.



NieuwsFilm

meest populair