Jason Momoa is eerlijk over Aquaman: "Het ziet er niet goed uit"

Jason Momoa is eerlijk over Aquaman: "Het ziet er niet goed uit"

De acteur ziet zichzelf misschien wel iemand anders spelen in het gloednieuwe 'DC Universe'.

Het is nog minder dan een week wachten op Aquaman and the Lost Kingdom, maar volgens acteur Jason Momoa zou het weleens de laatste keer kunnen zijn dat hij te zien is als het titelpersonage. Dat laat hij weten aan Entertainment Tonight.

"Het ziet er niet goed uit," zo vertelt hij de publicatie. "Ik wil niet per se dat dit het einde is... [maar] ik denk niet dat het echt een keuze is." Hiermee doelt hij erop dat DC-baas James Gunn het DC-universum opnieuw wil opstarten.

Meer Momoa?
Een reboot maakt de kans op meer van dezelfde Aquaman dan ook klein. "De waarheid is dat als het publiek er dol op is, er een mogelijkheid is," aldus Momoa. "Dus ik bedoel, het komt er gewoon op neer of mensen ervan houden."

Ook al zou dit de laatste keer zijn dat we Momoa als Aquaman te zien krijgen, dat betekent niet dat hij niet verder gaat met DC. Er zijn namelijk al langer geruchten dat hij het personage Lobo zal spelen, iets waar Momoa zelf ook zeker interesse in heeft.

The Lost Kingdom
Maar eerst is hij dus nog te zien als Arthur Curry, de koning van Atlantis. Aquaman and the Lost Kingdom wordt geregisseerd door James Wann en is vanaf donderdag 21 december te zien in de Nederlandse zalen.



NieuwsFilm

meest populair