Bijzonder akelig shot gespot in de Netflix-hit 'Leave the World Behind'

Bijzonder akelig shot gespot in de Netflix-hit 'Leave the World Behind'

De mysterieuze film Leave the World Behind verstopte een wel heel akelig beeld.

Mocht je de film Leave the World Behind al hebben gezien, dan werd je waarschijnlijk lichtelijk zenuwachtig gemaakt door de doorlopend aanwezige filmmuziek. Dat was wel duidelijk. Nu hebben kijkers een akelig shot gevonden in een bepaalde scène. Let op: SPOILERS.

De film gaat over een stel met twee kinderen, die een vakantiehuis huurt. Als de eigenaar met zijn dochter aanklopt en er steeds meer vreemde dingen gebeuren, onthult zich stap voor stap een behoorlijk duister mysterie voor de inwoners van de Verenigde Staten.

Akelig shot
Op een zeker ogenblik zien we hoe G. H. Scott, gespeeld door Mahershala Ali, de buren bezoekt. Als hij via de achtertuin naar het strand loopt, ziet hij wrakstukken van een vliegtuig. Wat amper te zien is, maakt de scène een stuk luguberder.

Als je met je ogen knippert is het bijna niet te zien, dat er op de achtergrond een vliegtuigstoel is te zien, waarin nog iemand zit. En als je goed kijkt, dan liggen er nog meer lichamen op het strand, in hun gele reddingsvesten.

Levende vrouw?
Op TikTok laat iemand de scène zien en het lijkt er verdacht veel op dat de vrouw in de vliegtuigstoel nog leeft en Scott aankijkt als hij wegrent. Bekijk de creepy video van Big Dave hieronder maar.

@canadasbigdave Did you see her? #leavetheworldbehind #eastereggs #didyouseeit #hiddengems #moviemistakes #whatsthat #fypviral? ? original sound - Big Dave

Leave the World Behind van regisseur Sam Esmail (Mr. Robot) staat uiteraard nog op Netflix en nog altijd op de eerste plek in de Netflix Top 10.

Foto's
Hieronder ook nog twee screenshots uit bovenstaande video. Duidelijk is te zien dat het gezicht van de vrouw naar het personage van Ali gericht is.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair