Natalie Portman over knettergek 'Star Wars'-gerucht: "dat is heel cool!"

Natalie Portman over knettergek 'Star Wars'-gerucht: "dat is heel cool!"

Zou haar Padmé Amidala Anakin Skywalker om het leven kunnen brengen?

Natalie Portman is al jarenlang een bekende naam in Hollywood. De actrice brak al op jonge leeftijd door in pareltjes als Heat en Léon, maar werd echt wereldberoemd dankzij haar rol als Padmé Amidala in het Star Wars-universum. Hier laat zij zich nu weer eens over uit.

De met een Oscar bekroonde Portman bracht recentelijk haar nieuwste film uit, genaamd May December. Deze is ze nu dus in het zonnetje aan het zetten. Zo geeft ze op dit moment de nodige interviews. Tijdens een recent gesprek werd haar iets gevraagd over haar rol in het 'galaxy far, far away'.

Gerucht
Er doet namelijk een gerucht de ronde dat er een script bestaat waarin Padmé probeert haar man, Anakin Skywalker (gespeeld door Hayden Christensen) om het leven probeert te brengen wanneer ze erachter komt dat hij tot de dark side behoort.

Portman zegt nu of dit wel of niet klopt: "Oh, dat is een gaaf verhaal, maar nee, het klopt niet. Dat had heel cool kunnen zijn, maar er zit geen waarheid achter". Ook liet ze zich uit over de hele Star Wars-ervaring en hoe het was om in deze franchise mee te spelen.

Impact
Zo vervolgt Portman: "Het maakte een lange tijd een groot deel uit van mijn leven. Ik maakte mijn eerste Star Wars-film toen ik 16 was, de laatste toen ik 22 was. Het was heel speciaal. Ook het green screen is iets heel speciaals".



"Je moet het een beetje zien als wanneer je een kind bent en je je voorstelt dat de ijskast een ruimteschip is. Je bent aan het acteren, er is niets om je heen, maar je moet je dan van alles inbeelden en het als het ware 'zien'.".

NieuwsFilm

meest populair