Eerste recensies 'Percy Jackson' zijn binnen, fans uitzinnig door nieuw seizoen Prime-hitserie,  en stoere trailer Marvel-serie 'What If...'

Eerste recensies 'Percy Jackson' zijn binnen, fans uitzinnig door nieuw seizoen Prime-hitserie, en stoere trailer Marvel-serie 'What If...'

Met SerieTotaal op zak ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes over series en streaming.

Percy Jackson and the Olympians heeft verschillende recensenten omver geblazen, terwijl fans uit hun dak gaan door de aankondiging van een nieuw seizoen van de Prime-serie Good Omens. Dat, en meer, domineerde het nieuws de afgelopen dagen op SerieTotaal.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest opvallende nieuwtjes van de laatste tijd.

Disney scoort met Percy Jackson and the Olympians: Eerste recensies zijn lovend
Met nog minder dan een week te gaan voor het uitkomen van Disney's Percy Jackson and the Olympians is het overgrote merendeel van de critici, die al een sneak peak hebben gehad, meer dan lovend.

Meningen van de critici lopen uiteen, maar alle zijn overwegend positief. Wat het meest overeenkomt is de lof voor het werk van de drie hoofdrolspelers en hoe trouw de serie blijft aan het bronmateriaal.

Fans uitzinnig: deze onverwachte hitserie op Prime Video krijgt een nieuw seizoen!
De fantasykomedie Good Omens gebaseerd op de bestseller van Neil Gaiman en Sir Terry Pratchett krijgt zijn afronding. In 2019 werd het verhaal verfilmd als miniserie, maar het publiek was zo enthousiast dat er een tweede seizoen kwam.

Gaiman heeft meerdere malen aangegeven dat hij samen met wijlen Pratchett plannen had voor een vervolg. Het derde, en tevens laatste, seizoen van Good Omens biedt eindelijk de gelegenheid om het verhaal van Aziraphale en Crowley af te ronden.

Marvel Studios lanceert veelbelovende trailer voor nieuwste serie
What If...? is de eerste animatieserie van Marvel Studios. Het eerste seizoen bevatte negen afleveringen met oude bekenden zoals Thor, Loki, de Guardians of the Galaxy en vele anderen. Marvel Studios komt nu met een feestelijke trailer voor de Kerstdagen.

Het tweede seizoen belooft, hoe kan het ook anders, de nodige spetterende actie. Net zoals in seizoen 1 krijgt de kijker negen afleveringen te zien waarin telkens een alternatieve tijdlijn wordt verkend.



NieuwsFilm

meest populair