Marvel Studios ontslaat Jonathan Majors en moet op zoek naar nieuwe Kang the Conqueror

Marvel Studios ontslaat Jonathan Majors en moet op zoek naar nieuwe Kang the Conqueror

Nieuwe problemen voor het Marvel Cinematic Universe nu Jonathan Majors "out" is.

Na de pandemie, de stakingen in Hollywood en de mindere ontvangst van de films en series in het Marvel Cinematic Universe heeft Marvel Studios een nieuwe uitdaging. Er moet een vervanger komen voor acteur Jonathan Majors.

The Hollywood Reporter meldt dat Marvel Studios en Disney de acteur direct hebben ontslagen nadat hij schuldig werd bevonden aan het mishandelen van zijn ex-vriendin Grace Jabbari.

Sleutelfiguur
Majors speelt in het Marvel Cinematic Universe het personage Kang the Conqueror en zijn varianten. Hij was te zien in beide seizoenen van Loki en de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Tot aan Avengers: The Kang Dynasty, te verschijnen in mei 2026, zou hij waarschijnlijk in meer films en series opduiken. Marvel Studios zal ongetwijfeld een shortlist hebben met mogelijke vervangers. Namen als Regé-Jean Page, Jeffrey Wright, John David Washington (en pa Denzel) en John Boyega zijn al gevallen.

Majors
Majors was een van de opkomende namen in Hollywood. Hij speelde de afgelopen jaren in films als Da 5 Bloods, Devotion en Creed III en hij had een belangrijke rol in de HBO-serie Lovecraft Country.



NieuwsFilm

meest populair