James Gunn vraagt zich af of hij 'Superman: Legacy' spoilt met prijsgegeven storyboard

James Gunn vraagt zich af of hij 'Superman: Legacy' spoilt met prijsgegeven storyboard

We komen steeds meer te weten over de grote herstart van het DCU.

Na een onwijs tegenvallend jaar voor DC staan alle ogen nu gericht op Superman: Legacy, de eerste grote film in het vernieuwde DC-universum van nieuwe studiobazen James Gunn en Peter Safran. Gunn regisseert de film ook en deelt nu een eerste storyboard.

In 2024 verschijnen er geen DC-films in de bioscopen, maar in de zomer van 2025 is het aan Superman: Legacy om te bewijzen dat er nog pit in deze franchise zit.

Cast
De laatste tijd is er veel bekendgemaakt over Superman: Legacy. Zo is Nicholas Hoult gecast in de rol van Lex Luthor, Skyler Gisondo als Jimmy Olsen, Sara Sampario als Eve Teschmacher en
María Gabriela de Faría als Angela Spica/The Engineer.

Ook werd bekend dat Sean Gunn de rol van Maxwell Lord gaat vertolken in het nieuwe DCU. Of hij zijn debuut al maakt in Superman: Legacy is nog maar de vraag, maar de kans is zeer aanwezig. De rol van Maxwell Lord werd voorheen gespeeld door Pedro Pascal in Wonder Woman 1984.

Storyboard
Gunn deelde via Instagram één van zijn storyboards voor de film. Hij zei er het volgende bij: "Spoiler??!! Nou ja, waarschijnlijk niet. Ik teken voortdurend #SupermanLegacy-shots en storyboards over alles. Hier is er een die ik zojuist naar mijn afdelingshoofden heb gestuurd om te begrijpen hoe strak het schot zou zijn waar we het over hadden gehad."


Hoewel enkele fans hebben gespot dat er een onderdeel van het script op de foto is te zien, lijkt het niks te onthullen over de film. Superman: Legacy verschijnt in de zomer van 2025 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair