Tom Hardy's volgende film krijgt trailer: Jeff Nichols' 'The Bikeriders'

Tom Hardy's volgende film krijgt trailer: Jeff Nichols' 'The Bikeriders'

De blockbuster leek niet meer uit te komen maar gelukkig dus toch wel!

Nog niet zo heel lang geleden kwam er teleurstellend nieuws langs op FilmTotaal, toen Disney besloot The Bikeriders niet uit te brengen. Studio Focus Entertainment aarzelde echter geen moment en nam de blockbuster snel over. Nu is er weer een nieuwe trailer opgedoken.

Ondanks het feit dat het gaat om een veelbelovend project, had 'Het Huis van de Muis' er blijkbaar geen vertrouwen meer in. Niet iedereen kon dit begrijpen, aangezien The Bikeriders werd gemaakt door de geliefde regisseur Jeff Nichols.

Team
Nichols wist al eerder hoge ogen te gooien met films als Take Shelter, Mud en Midnight Special. Hij weet voor elke film de nodige sterren te strikken en dat was deze keer niet anders.

Zo zijn de hoofdrollen weggelegd voor Tom Hardy, Austin Butler, Jodie Comer en Michael Shannon. Wel zullen we nog even moeten wachten, aangezien de film pas te zien zal zijn in juni 2024.

Verhaal
The Bikeriders is gebaseerd op het verhaal dat in 1967 het gelijknamige fotoboek van Danny Lyon inspireerde en speelt zich af in de jaren zestig. De film volgt de opkomst van een fictieve motorclub uit Chicago.



De club begint tamelijk klein, maar evolueert en wordt telkens gewelddadiger en gevaarlijker. Een van de belangrijkste leden, Benny (Butler), begint te twijfelen of hij hier nog wel zin in heeft, terwijl de leider van de club, Johnny (Hardy) juist wil dat Benny de boel overneemt.

NieuwsFilm

meest populair