A24 komt met intense trailer voor bodybuilding-thriller 'Love Lies Bleeding'

A24 komt met intense trailer voor bodybuilding-thriller 'Love Lies Bleeding'

De nieuwe A24-trailer van 'Love Lies Bleeding' belooft flinke dosis geweld.

De succesvolle studio A24 (Midsommar, Ex Machina) heeft een fijne nieuwe trailer uitgebracht voor de bodybuilding-thriller Love Lies Bleeding. De film speelt zich af in een klein stadje met intense familieproblemen over geld, geweld en moord, die de boel nogal ontwrichten.

Love Lies Bleeding gaat over sportschoolmanager Lou, die als een blok valt voor de bodybuilder Jackie. Hun liefde zorgt voor een keten van geweld die losbreekt en trekt hen dieper in het wereld van Lou's criminele familie.

Topcast
De rol van beschermende geliefde van bodybuilder wordt gespeeld door Kristen Stewart, bekend van Twilight en Spencer. De hoofdrol van haar geliefde is voor vechtsporter Katy O'Brian, die eerder speelde in The Mandalorian en Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

De indrukwekkende cast bestaat verder uit: Dave Franco (21 Jump Street), Jena Malone (Sucker Punch) en Ed Harris (The Truman Show). Love Lies Bleeding is pas de tweede speelfilm van regisseuse Rose Glass, die eerder hoge ogen gooide met de horrorfilm Saint Maud uit 2019.

Heftige reacties
Geruchten doen de ronde dat een testvertoning van de film in New York eerder dit jaar leidde tot heftige reacties. De reacties zouden veroorzaakt zijn door "het geweld, bloed en overgeven tijdens de film". De trailer belooft, naast veel geweld, in ieder geval veel goeds. Bekijk 'm hieronder:


De Amerikaanse bioscooprelease voor de film staat gepland voor 8 maart van volgend jaar. Een releasedatum voor Nederland is vooralsnog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair