Moet je blijven zitten na 'Aquaman and the Lost Kingdom' voor een bonusscène?

Moet je blijven zitten na 'Aquaman and the Lost Kingdom' voor een bonusscène?

Heeft dit laatste hoofdstuk van het DCEU nog een after credits-scène?

Deze week komt het DCEU dat in 2013 begon met Man of Steel aan een eind met James Wans Aquaman and the Lost Kingdom. Dit vervolg lijkt het succes van zijn voorganger niet te gaan herhalen, maar toch staan er wat ogen op gericht. In dit artikel lees je of je moet blijven zitten tot het eind van de aftiteling.

Geen zorgen; er worden in dit artikel geen spoilers vrijgegeven over de film, maar we kunnen wel alvast zeggen of je een scène na de aftiteling kan verwachten.

After credits-scène?
Ondanks het feit dat Aquaman and the Lost Kingdom het eindpunt is van het huidige DC-filmuniversum, heeft de film wel nog één laatste scène na de aftiteling. Verwacht echter niet dat deze scène grootse dingen gaat hinten zoals we dat in Black Adam en Shazam! Fury of the Gods zagen.

Dat heeft namelijk helemaal geen zin meer, het is nu toch een feit dat Jason Momoa en de rest van de cast hun rollen niet meer gaan vertolken in toekomstige projecten. De film zal zich eerder focussen op een bevredigende en definitieve conclusie op het verhaal van Arthur Curry/Aquaman.

Bijna te zien
Door de vele veranderingen bij DC, meerdere heropnames en de controversie rondom Amber Heard is de productie van Aquaman and the Lost Kingdom niet al te soepel verlopen. Zo hebben zowel Michael Keaton als Ben Affleck nog scènes opgenomen als hun versies van Bruce Wayne/Batman, maar zijn uiteindelijk allebei uit de film geknipt.


Toch heeft James Wan het voor elkaar gekregen om de film af te maken. Je ziet Aquaman and the Lost Kingdom vanaf 21 december in de bioscoop. We zullen dan zien of dit vervolg zijn voorganger overtreft of juist de diepte inzinkt.

NieuwsFilm

meest populair