Macaulay Culkin, Joe Pesci én Daniel Stern na dertig jaar terug in 'Home Alone 3'

Macaulay Culkin, Joe Pesci én Daniel Stern na dertig jaar terug in 'Home Alone 3'

Een titel die de bioscoopkassa's ongetwijfeld flink laat rinkelen... Als hij echt zou bestaan...

Wat een Kerstcadeau! Komt het er dan toch eindelijk van? Macaulay Culkin, Joe Pesci én Daniel Stern die allemaal weer van de partij zijn in de allesbeslissende finale van de Home Alone-franchise?

Helaas (en geloof ons, wij waren net zo teleurgesteld als jullie nu), het betreft hier een fanmade trailer die gemaakt is met het klassieke gebruik van bestaand materiaal, maar ook de nieuwste AI-technieken.

Wederzijdse wraak
Het verhaaltje (met ook beelden van Catherine O'Hara en Devin Ratray) gaat over een oudere Kevin McCallister die bericht ontvangt van de 'Wet Bandits' die na jaren worden vrijgelaten en achter hem aankomen.

Hierdoor moet hij een laatste keer zijn creatieve geest raadplegen en een nieuwe set boobytraps verzinnen. Halverwege slaat echter de toon om en besluit Kevin om wat meer volwassen wapens in de strijd te gooien.

"Hollywood, maak die film!"
Wat opvallend is, is dat de reacties onder de video unaniem lovend zijn en het overgrote deel van de reaguurders roept alle studio's in Hollywood op om hier eens goed naar te kijken en eventueel serieus werk van te maken.


Vooral de R-rated toon valt in de smaak en het zou sowieso heerlijk zijn om Pesci ouderwets te horen vloeken (in de originele familiefilms moest hij zich inhouden, vandaar steeds zijn binnensmondse gemopper).

NieuwsFilm

meest populair