Teleurstellend nieuws voor Disney-fans van hoofdrolspeler 'Aladdin'

Teleurstellend nieuws voor Disney-fans van hoofdrolspeler 'Aladdin'

Mena Massoud heeft geen idee of de studio nog een sequel gaat maken op de succesvolle hitfilm uit 2019.

Mena Massoud, de grote ster van Aladdin, verwacht niet dat Disney hem nog terug gaat vragen als de jonge held voor een tweede film. Dat zegt de acteur in een interview met Screen Rant.

"Ik heb [helaas] geen updates voor je", reageert Massoud wanneer hem wordt gevraagd naar de status van de vervolgfilm. "Ik geloof dat de stakingen alles op een pauze hebben gezet"

Stakingen
Volgens Massoud had (of heeft) Disney serieuze plannen om een tweede Aladdin te maken. "Ze zijn daar heel lang mee bezig geweest, maar ik heb geen idee waar de zaken nu staan".

"Ik neem aan dat de studio zo z'n redenen heeft voor waarom het tweede deel maar niet van de grond wil komen. Er zullen vast verschillende obstakels zijn geweest. Wie weet dat ze het nu na de stakingen opnieuw proberen".

En door
Hoewel Massoud in het verleden duidelijk teruggesteld was over de trage voortgang van de sequel, heeft hij dat inmiddels een plekje gegeven.


"Het is alweer de nodige jaren geleden dat we de eerste film hebben opgenomen", zegt hij. "Op een gegeven moment ga je gewoon verder met je leven".

NieuwsFilm

meest populair