De fantasierijke oorlogsfilm 'White Bird' krijgt nieuwe trailer

De fantasierijke oorlogsfilm 'White Bird' krijgt nieuwe trailer

Als je hebt genoten van de 2017-hit 'Wonder' moet je deze zeker kijken.

De Amerikaanse schrijfster R.J. Palacio is een van de bekendste schrijfsters op het gebied jeugdliteratuur. Al eerder werd haar boek Wonder verfilmd. Dit was een groot succes, waardoor nu ook White Bird volgt.

Dit werd al enige tijd geleden aangekondigd, maar gezien het team dat aan de blockbuster werkt kijken de nodige filmfanaten hier met smart naar uit. White Bird werd namelijk gemaakt door Marc Forster, die al eerder hoge ogen wist te gooien met World War Z en A Man Called Otto.

Cast
Ook de acteurs mogen er zijn. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Helen Mirren (The Queen), Gillian Anderson (Sex Education) en Bryce Gheisar (A Dog's Purpose). Laatstgenoemde speelt opnieuw Julian Albian uit Wonder.

White Bird wordt namelijk een spin-off, vervolg en een 'companion piece' van Wonder genoemd. White Bird gaat dan ook verder na de gebeurtenissen in Wonder. Julian heeft Beecher Prep verlaten en krijgt bezoek van zijn grootmoeder uit Parijs.

Jeugd
Zij vertelt hem verhalen over haar jeugd als een jong Joods meisje en hoe zij moest zien te overleven in het bezette Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gelukkig kon ze rekenen op de hulp van een klasgenootje en zijn familie.

Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend, maar totdat de film verschijnt kunnen we wel genieten van de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair