Goed nieuws voor de Marvel-film 'Thunderbolts' met Black Widow, Winter Soldier en meer

Goed nieuws voor de Marvel-film 'Thunderbolts' met Black Widow, Winter Soldier en meer

Acteur Wyatt Russell, die een van de hoofdrollen zal spelen, laat zich erover uit.

Ondanks het feit dat er wordt gezegd dat meer mensen superheldenfilms langzaam maar zeker moe worden, zijn er toch miljoenen filmfanaten die niet kunnen wachten op Marvels nieuwste blockbuster Thunderbolts. Nu is er weer goed nieuws.

Acteur Wyatt Russell, die in de film te zien zal zijn als John Walker, zegt dat de opnames begin volgend jaar van start zullen gaan. Heel erg gek is dit niet, aangezien Marvel van plan is de blockbuster in 2025 uit te brengen.

Reactie
Zo zei Russell tijdens een recent interview: "Ik vind het geweldig om wederom in de huid te mogen kruipen van John. Er is nog zoveel te vertellen over dit personage en hij kan nog zoveel meer laten zien. Ik vind het dan ook fantastisch om aan te kondigen dat we in maart of april zullen beginnen!"

De acteur, die al eerder was te zien in de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier, vervolgt: "Als je kijkt naar het verhaal dan kan ik je al zeggen dat het heel diepgaand is. Het gaat niet alleen maar om superhelden die knokken en vliegen, het wordt echt iets heel interessants".

Geheim
Tot nu toe wordt alles nog behoorlijk geheim gehouden, al doet wel een prominent gerucht de ronde, namelijk dat de Thunderbolts het op zullen nemen tegen de krachtige 'The Sentry'.



Laatstgenoemde begint in de stripboeken als een held, maar hij wordt gekweld door iets duisters in hem genaamd 'The Void'. Deze duisternis is in staat om het hele universum te verwoesten als Sentry de controle verliest.

NieuwsFilm

meest populair