Eerste reacties 'Aquaman and the Lost Kingdom': kijken of skippen?

Eerste reacties 'Aquaman and the Lost Kingdom': kijken of skippen?

Morgen verschijnt de nieuwe Aquaman-film van James Wan in de bioscopen.

De eerste film over het personage Aquaman van acteur Jason Momoa was een doorslaand succes na een prima, maar geen overdonderende ontvangst. Nu staan de eerste reacties online over Aquaman and the Lost Kingdom.

Het is dus nog even wachten op de eerste officiële recensies, die later vandaag moeten gaan verschijnen. De meeste eerste "online reacties" zijn positief, maar de vraag is of die stand houden in de volledige recensies.

Mindere humor
Als je de reacties doorneemt, dan blijkt dat de film visueel weer redelijk goed in elkaar zit. Een minder punt lijkt de humor te zijn. Dit zou tegenvallen ten opzichte van het eerste deel. Daarnaast zou het scenario ook matig zijn.

"Is deze net zo goed als de eerste film? Bijna. Alles aan deze film is... oké, waarbij het scenario imo het zwakste deel is. Behalve de cinematografie, James Wan heeft dit helemaal voor elkaar," schrijft iemand op X/Twitter. Hij geeft met een 7,5/10 nog een mooi cijfer.

Meer reacties
Hieronder kun je meer reacties nalezen - en die zijn soms behoorlijk hard voor de laatste DCEU-film - en morgen kun je Aquaman and the Lost Kingdom van regisseur James Wan in de Nederlandse bioscopen gaan kijken.







NieuwsFilm

meest populair