De hitfilm 'Godzilla Minus One' doet wat 'Mad Max: Fury Road' ook deed

De hitfilm 'Godzilla Minus One' doet wat 'Mad Max: Fury Road' ook deed

De zwart en wit trailer ziet er in ieder geval ook fantastisch uit!

Er is de laatste tijd veel te doen over de nieuwe monsterfilm Godzilla Minus One. Fans van gigantische monsters kijken hier natuurlijk enorm naar uit, maar nu is er ook goed nieuws voor de liefhebbers van zwart en wit films.

Er komt namelijk ook een zwart-wit versie van de blockbuster uit en zo te zien hoeven we hier niet meer al te lang op te wachten. Deze 'black & white' Godzilla Minus One draait namelijk begin januari al in meer dan 300 bioscopen in Japan, waardoor Europa wel eens binnenkort zou kunnen volgen.

Reactie
De regisseur van de blockbuster, Takashi Yamazaki, liet zich al eerder over deze alternatieve versie uit: "Wat jullie moeten weten is dat we niet zomaar de film hebben omgezet naar zwart-wit. We hebben elk frame aangepast, een voor een".



"Ons doel was om een film te creëren die aanvoelt alsof hij door zwart-wit fotografen is opgenomen. Er ging dan ook enorm veel aandacht uit naar elk detail, of het nu gaat over de huid van een personage of de enorme landschappen".

Mad Max: Fury Road
Yamazaki vervolgt: "De film voelt heel anders uit zonder kleur en heeft nu een angstaanjagende en huiveringwekkende vibe, die je ook gewoon in de bioscoop moet ervaren". Yamazaki herhaalt hiermee George Miller, die hetzelfde deed met zijn Mad Max: Fury Road-actieknaller.



NieuwsFilm

meest populair