Dit is waar de compleet nieuwe Superman-film 'Superman: Legacy' over gaat

Dit is waar de compleet nieuwe Superman-film 'Superman: Legacy' over gaat

Gelukkig niet hoe Clark Kent naar de aarde kwam en de superheld werd, want dat weten we nu wel...

Aquaman and the Lost Kingdom staat nauwelijks te watertrappelen met recensenten, dus DC Studios kan waarschijnlijk niet wachten om de boel opnieuw op te starten. En die eer is aan James Gunn.

En waar Zack Snyder het DCEU in 2013 aftrapte met Man of Steel, begint ook Gunn met diezelfde held aan zijn DCU, namelijk Superman.

Eerste plotdetails
Het is al bekend dat het aanstaande Superman: Legacy niet wéér een oorsprongsverhaal wordt. Maar waar gaat het dan wel over?

Een korte beschrijving is nu onthuld: "Superman, verslaggever in Metropolis, begint aan een reis om zijn Kryptoniaanse afkomst te verzoenen met zijn menselijke opvoeding als Clark Kent".

Indrukwekkende cast
De camera's moeten in maart gaan draaien en rollen zijn er onder andere voor David Corenswet als Clark Kent, Nicholas Hoult als Lex Luthor, Rachel Brosnahan als Lois Lane, Skyler Gisondo als Jimmy Olsen, Isabela Merced als Hawkgirl en Nathan Fillion als Guy Gardner (Green Lantern).


Gunn gaf eerder al aan van plan te zijn om de personages de tijd te geven om te schitteren. Met andere woorden, reken niet op geforceerde cameo's of betekenisloze fanservice. Wat hij daarvan vindt, lees je hier terug.

NieuwsFilm

meest populair