Disney's superheldenfilm (geen Marvel) krijgt eindelijk eens positief nieuws

Disney's superheldenfilm (geen Marvel) krijgt eindelijk eens positief nieuws

De 'Selma'-ster zegt dat het project eindelijk vooruitgang begint te boeken.

Marvel en DC zijn ongetwijfeld de bekendste en grootste superheldenstudio's, maar dat betekent niet dat andere studio's niet ook soortgelijke blockbusters maken. Disney werkt bijvoorbeeld al enkele jaren aan de The Return of the Rocketeer en hier is nu eindelijk weer wat meer informatie over vrijgegeven.

Misschien komt dit sommige filmfanaten wel bekend voor. The Rocketeer kreeg zijn eerste live-action film in 1991 en sinds 2021 werkt 'Het Huis van de Muis' aan een reboot. De hoofdrol zal worden vertolkt door David Oyelowo, o.a. bekend van Selma en Silo.

Wat te verwachten
Ondanks het feit dat er dus al enkele jaren aan het project werd gewerkt, lijkt het traag te verlopen. Nu begint er eindelijk wat vaart in te komen, als we Oyelowo mogen geloven. Zo zegt de acteur: "Er wordt nu snel vooruitgang geboekt".

"Ik ben altijd al een fan geweest van de film. Het is dan ook ons doel om goed voor de fans van het origineel te zorgen en tegelijkertijd een nieuwe fanbase aan te trekken. Ik kan jullie wel verklappen dat het nieuwe deel zich, net zoals het origineel, zich in de jaren 40 afspeelt".

Verhaal
In de originele The Rocketeer staat Cliff Secord centraal. Hij is een eigenwijze stuntpiloot die verliefd is op een mooie actrice, Jenny Blake. Wanneer hij een jetpack ontdekt, bindt Cliff de raket vast, zet een flitsende helm op en wordt de hoogvliegende held die bekend staat als The Rocketeer.



De reboot zal naar verluidt iets anders in elkaar steken. Het schijnt dat de nieuwe versie zal draaien om een gepensioneerde Tuskegee-luchtmachtman die The Rocketeer wordt.

NieuwsFilm

meest populair