Gerucht: Marvel Studios wil toch door met Kang the Conqueror

Gerucht: Marvel Studios wil toch door met Kang the Conqueror

Ondanks het vertrek van Jonathan Majors blijft Kang de grote schurk in het MCU.

Na het ontslag van acteur Jonathan Majors, die Kang the Conqueror speelde in het Marvel Cinematic Universe, waren er berichten dat Marvel Studios een aangepaste verhaallijn wil gaan volgen. Nu is er het gerucht dat Kang toch de voornaamste schurk blijft.

Nu meldt The Cosmic Circus dat Kang de ultieme schurk blijft in de Multiverse Saga. Dit moet wel betekenen dat Marvel Studios op binnen afzienbare tijd een opvolger van Majors bekend maakt.

Ander verhaal
Toch blijft niet alles hetzelfde. Volgens The Cosmic Circus kiest Marvel Studios voor een aangepaste verhaallijn waarbij Kang opnieuw wordt geïntroduceerd. Volgens bronnen van The Cosmic Circus zou Marvel Studios pas echt over Kang beginnen richting het einde van de Multiverse Saga.

Het zou daardoor kunnen dat er tussendoor nog andere grote schurken worden geïntroduceerd die kunnen opduiken door dat Kang the Conqueror en zijn varianten tijdelijk afwezig zijn. Kang is volgens The Cosmic Circus nog altijd de grote schurk aan het einde van de Saga.

Avengers 5 & 6
Recent werd duidelijk dat Avengers: The Kang Dynasty (2026) voorlopig als Avengers 5 door het leven gaat, terwijl de zesde Avengers-film Avengers: Secret Wars (2027) gewoon zijn titel lijkt te behouden.


Het is uiteraard niet ondenkbaar dat in Fantastic Four (2025) de schurk Doctor Doom een rol van betekenis gaat spelen, en wie weet is dit de schurk die pas in de volgende Saga een echt grote dreiging wordt.

NieuwsFilm

meest populair