Stiekem hoopte James Cameron dat deze 'Terminator'-film gruwelijk zou falen

Stiekem hoopte James Cameron dat deze 'Terminator'-film gruwelijk zou falen

Als was het enkel om zijn ego te strelen dat het zonder hem gewoon niet lukt...

De eerste twee 'Terminator'-films vormen een sciencefictionreeks die ooit zo fantastisch begon (en nog steeds staat als een huis), maar de laatste jaren maar niet de juiste richting lijkt te kunnen vinden.

Waar deel 5: Genisys en deel 6: Dark Fate het liefst compleet vergeten worden, waren deel 3: Rise of the Machines en deel 4: Salvation volgens velen nog best wel te pruimen vergeleken bij hun matige opvolgers.

De grootst toegewijde fan
Degene die het meeste hoopte dat het bij de eerste twee films zou blijven, is niemand minder dan geestelijk vader James Cameron zelf die de serie altijd al wilde eindigen met het tweede deel Judgment Day (1991).

Alleen zo werkt Hollywood natuurlijk niet. Want zolang de opbrengsten hoger uitvallen dan de productiekosten, moet "de koe" gemolken!

Was zijn wens maar uitgekomen
Volgens hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger zat Cameron met gemengde gevoelens, want de regisseur gunde zijn boezemvriend namelijk wel het succes. Echter niet het nieuwe team van makers.



Dit omdat ze hem niet betrokken hadden bij het creatieve proces. Cameron hoopte dan stiekem ook dat Rise of the Machines gruwelijk zou falen. We weten allemaal hoe het is afgelopen en verder gegaan.

NieuwsFilm

meest populair