Amber Heard is "de mond gesnoerd": slechts paar regels tekst in 'Aquaman 2'

Amber Heard is "de mond gesnoerd": slechts paar regels tekst in 'Aquaman 2'

Dit terwijl de actrice nog een aanzienlijke rol had in de eerste film.

Amber Heard lijkt letterlijk de mond te zijn gesnoerd in Aquaman and The Lost Kingdom. De actrice die Mera - de vrouw van de titelheld - speelt, blijkt nauwelijks tekst te hebben in de superheldenfilm van DC.

Het DC Extended Universe, dat ooit begon met Zack Snyders Man of Steel, komt officieel ten einde met de tweede Aquaman-film. Regisseur James Gunn, bekend van de Guardians of the Galaxy-films, heeft de eervolle taak om een nieuw universum te creëren voor DC.

Mera
Aquaman and The Lost Kingdom is het vervolg op de kaskraker Aquaman (2018) - van regisseur James Wan (The Conjuring) - met Jason Momoa als de populaire waterheld.

In de eerste film speelde Heards Mera een aanzienlijke rol. In de tweede film is haar aandeel echter flink gereduceerd (en nee, dat heeft niets met de rechtszaak van haar ex Johnny Depp te maken). Maar wat is er dan wel aan de hand?

Weinig tekst
Volgens Business Insider is Heard slechts 15 tot 20 minuten op beeld te bewonderen (terwijl de film in totaal ruim 2 uur duurt). De meeste tijd zegt ze helemaal niks. De actrice heeft slechts 11 regels tekst in de film.


Dit heeft een duidelijke reden. Regisseur Wan vertelde eerder al dat het nooit de bedoeling was dat Mera een groot aandeel zou hebben in de tweede film. De makers wilden zich liever focussen op de band tussen de titelheld en zijn verbannen broer Orm, gespeeld door Patrick Wilson.

NieuwsFilm

meest populair