Opvallend veel commentaar op Charlie Hunnam in de duurste Netflix-film van het jaar

Opvallend veel commentaar op Charlie Hunnam in de duurste Netflix-film van het jaar

De acteur is uit Engeland, heeft een Amerikaans accent maar doet een Ier na in 'Rebel Moon'.

Netflix brengt elk jaar weer de nodige films en series uit, waaronder de nodige originals. Het duurste project brachten ze enkele dagen geleden uit, namelijk Zack Snyders Rebel Moon, maar deze wordt niet al te best ontvangen. Er is echter wel een punt waar bijna alle kijkers over klagen.

In Rebel Moon is een van de hoofdrollen weggelegd voor Charlie Hunnam, o.a. bekend van de serie Sons of Anarchy en de recente Guy Ritchie-blockbuster The Gentlemen. De acteur komt dan wel uit Newcastle, hij heeft altijd al een 'half Engels, half Amerikaans'-accent gehad.

Probleem
Dit heeft Hunnam zelf ook al eerder toegegeven, maar zijn personage in Rebel Moon, genaamd Brit Kai, heeft een Noord-Iers-accent. Al snel liet menig kijker op sociale media weten dat dit accent dan ook echt niet kan.

Zo zegt een iemand: "Kom op, Charlie Hunnam met een Iers accent kan echt niet" of nog "Charlie Hunnam, geboren en getogen in Engeland, klinkt altijd als iemand die met een Brits accent wil praten maar dit lukt hem nooit. Ik vraag me af wie het een goed idee vond om hem dan maar met een Iers accent te laten praten".

Meer
Sommigen zeggen zelfs dat ze de blockbuster hebben afgezet, aangezien ze niet konden wennen aan het mislukte accent van Hunnam.


Zo schrijft een ander weer: "Ik heb Rebel Moon uitgeprobeerd, maar het is echt geen goede film en Hunnam en zijn accent zijn echt lachwekkend" en "Het is een keuze om hem met een accent te laten praten, maar er is geen enkele reden voor".

NieuwsFilm

meest populair