'Ocean's 14' komt er waarschijnlijk, maar zonder de drijvende kracht

'Ocean's 14' komt er waarschijnlijk, maar zonder de drijvende kracht

Het scenario voor Ocean's 14 is al geschreven door onder andere George Clooney.

Het is alweer zestien jaar geleden dat Ocean's 13 uitkwam. Met hoe succesvol de Ocean's-films zijn, is het vreemd dat er nooit een vierde deel is gemaakt. Als er 11 Fast & Furious-films zijn, waarom dan niet een Ocean's 14.

Uiteraard hadden we nog een Ocean's 8 in 2018, maar niemand van de eerste drie Ocean's-films speelde daar in mee. Nu gaat echter het nieuws rond dat er een Ocean's 14 komt. Acteur en filmmaker George Clooney heeft laten weten dat het scenario voor Ocean's 14 al is geschreven.

Regisseur
Het is echter nog niet duidelijk of iedereen terug komt voor de vierde film. Regisseur Steven Soderbergh, die de eerste drie films heeft geregisseerd, komt mogelijk niet meer terug. Soderbergh had al een stap naar beneden gedaan door de rol van producent op zich te nemen voor Ocean's 8. Ook heeft Soderbergh in 2008 laten weten geen interesse te hebben om nog een Ocean's-film te regisseren.

Nu is natuurlijk de vraag wie wel Ocean's 14 gaat regisseren. Een makkelijk antwoord is Clooney zelf. Clooney heeft geholpen bij het schrijven van het scenario en heeft ook al ervaring als regisseur. Echter, er staat nog niets in steen geschreven.

Prequel
Verhaal gaat ook nog steeds rond dat er een prequel komt op de Ocean's-films met Margot Robbie en Ryan Gosling, uiteraard allebei onder andere bekend van Barbie. Echter is er nog niets bekend over deze prequel. Niet over wie de film zal regisseren, noch of de film er ook echt gaat komen.



NieuwsFilm

meest populair