'Twisters' is "geen vervolg of reboot" van de kaskraker van Jan de Bont

'Twisters' is "geen vervolg of reboot" van de kaskraker van Jan de Bont

Een van de hoofdrolspelers van de film laat weten wat we kunnen verwachten.

Een van de grote films van 2024 waarvan we nog helemaal niks hebben gezien is Twisters, de film die eerder werd genoemd als een direct vervolg op megahit Twister uit 1996.

Sindsdien wordt er steeds meer gezegd dat deze film volledig op zichzelf staat en dus niet het verhaal van de eerste film zal voortzetten. Universal en Warner Bros. Pictures noemde film eerder nog 'een nieuw hoofdstuk in de film uit 1996'.

Kraakhelder
Onlangs gaf ook scenarist Mark L. Smith nog aan dat regisseur Lee Isaac Chung zijn script deels had herschreven. Hij bevestigde daarbij ook dat Twisters geen direct vervolg wordt.

En nu is er nog een citaat van Glen Powell, een van de hoofdrolspelers, die dit wederom benoemd.

Spiritueel vervolg
Tijdens een gesprek met Vogue in het kader van zijn nieuwe romcom Anyone But You, was Powell duidelijk over wat we kunnen verwachten:



"Het is absoluut geen reboot. We proberen niet het verhaal van de eerste film in een nieuw jasje te steken. Het is een volledig origineel verhaal. Er komen geen personages uit de eerste film terug, dus het is geen echte voortzetting. Het is een nieuw verhaal in een hedendaagse setting."

Nul connectie
Toen de film voor het eerst werd aangekondigd, waren er geruchten dat het hoofdpersonage de dochter van de personages van Helen Hunt en Bill Paxton zou zijn. Dat is dus niet langer het geval.



Powell is in de film te zien naast David Corenswet (de nieuwe Superman), Daisy Edgar-Jones, Brandon Perea, Kiernan Shipka, Sasha Lane, Anthony Ramos, Daryl McCormack en Maura Tierney.

NieuwsFilm

meest populair