3 verstopte film-parels op Disney+

3 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis en meer: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Avatar: The Way of Water (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, e.a. | Kijk direct
Kolonel Quaritch is teruggekeerd als Na'vi-avatar en is uit op wraak. De bevolking van Pandora wordt opgejaagd met groot militair geschut. Jake, Neytiri en hun kinderen besluiten dat ze er goed aan doen om onder te duiken. Ze voegen zich bij een zeeclan, waar ze kennis maken met nieuwe wonderen en rituelen. Een grote confrontatie kan natuurlijk niet uitblijven. Een epische strijd barst los in en rond het water.



The Fault in Our Stars (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Boone | Cast: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Hazel en Gus zijn twee tieners die beiden beschikken over een cynisch gevoel voor humor en een bijzondere kijk op het leven hebben. Hazel is ongeneeslijk ziek en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker worden ze verliefd. Ze vertrekken samen naar Amsterdam voor een romantisch avontuur.



Inside Out (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Docter en Ronaldo Del Carmen | Cast: Amy Poehler, Phyllis Smith, Bill Hader, e.a. | Kijk direct
Opgroeien valt niet mee voor de elfjarige Riley. Zeker niet wanneer haar vader een nieuwe baan heeft gekregen in een andere stad en heel het gezin mee moet verhuizen. De Emoties in Riley's hoofd - Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet - willen haar vanuit hun controlekamer helpen om met deze nieuwe situatie om te gaan, maar raken al snel in conflict, waardoor Riley's herinneringen in gevaar komen.



NieuwsFilm

meest populair