"Invloed van Zack Snyder in alle moderne superheldenfilms te zien"

"Invloed van Zack Snyder in alle moderne superheldenfilms te zien"

Christopher Nolan is een grote fan van het werk van zijn collega.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen over Zack Snyder. Gek is dit niet, aangezien de regisseur recentelijk zijn Rebel Moon uitbracht op Netflix. Een andere wereldberoemde regisseur heeft enorm veel respect voor Snyder.

Het gaat hier om niemand minder dan Christopher Nolan, o.a. bekend van Inception en The Dark Knight-trilogie. De geliefde Nolan is al jarenlang goed bevriend met Snyder en zegt dat zijn collega enorm belangrijk is voor een groot genre.

Superhelden
Juist, als je een beetje filmfanaat bent weet je vast en zeker wel dat Snyder al de nodige superhelden-blockbusters heeft gemaakt. Nolan werkte samen met Snyder aan Man of Steel en heeft het hier tijdens een recent interview over.

"Er komt vandaag de dag geen enkele superheldenfilm uit die niet op z'n minst een klein beetje geïnspireerd is door Zack. Wanneer je een Zack Snyder-film ziet, zie en voel je zijn liefde voor cinema. Hij kan fantastische films maken, maar waar zijn kracht ligt is dat hij het emotioneel maakt terwijl hij ook enorm veel spektakel levert".

Lof
Het is niet de eerste keer dat Nolan zijn respect voor Snyder toont. Nog niet zo heel lang geleden zei de Oppenheimer-regisseur dat Snyders Watchmen ver voor zijn tijd uitwas en vandaag de dag veel beter en sterker onthaald zou worden.



NieuwsFilm

meest populair