'Rebel Moon' is een gigantische hit voor Netflix

'Rebel Moon' is een gigantische hit voor Netflix

De streamingdienst eindigt het jaar in stijl met enorme kijkcijfers.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Rebel Moon. De nieuwste blockbuster van Zack Snyder wordt namelijk niet bepaald sterk ontvangen, maar Netflix zal zeker niet klagen over de kijkcijfers.

De streaminggigant heeft namelijk laten weten dat het eerste deel van Rebel Moon, genaamd A Child of Fire, in zijn eerste drie dagen maar liefst bijna 24 miljoen keer bekeken werd. Het verslaat daarmee Leave the World Behind, die bijna 20 miljoen keer bekeken werd in een week tijd.

Meer
Daar blijft het niet bij. Ook de series kunnen niet op tegen Rebel Moon. De best scorende serie op dit moment is The Life with the Walter Boys, maar deze kwam op 7,6 miljoen views uit na zeven dagen. Snyder zelf is dan ook in zijn nopjes.

De regisseur zei het volgende: "Het is voor mij ongekend, om een film als 'Rebel Moon' uit te brengen waar iedereen wereldwijd van kan genieten en deze op de nummer 1 Netflix-positie staat. Het is echt het beste gevoel om te zien dat onze loyale fans ons altijd steunen. Wij hebben de beste fans.".

Top 10
De grote vraag is nu of Snyders Rebel Moon zich een plekje zal weten te bemachtigen in de top 10. Om dit te halen zal de blockbuster in zijn eerste 91 dagen 135 miljoen views moeten uitkomen, om zo de 134,9 miljoen van Extraction 2 in te halen. Het record staat nog op Red Notice. Deze film werd in zijn eerste drie maanden maar liefst 230,9 miljoen keer bekeken.



NieuwsFilm

meest populair