Hoe groot is de kans dat Johnny Depp een nieuwe 'Pirates of the Caribbean'-film maakt?

Hoe groot is de kans dat Johnny Depp een nieuwe 'Pirates of the Caribbean'-film maakt?

De acteur heeft 'het verraad' van Disney nog hoog zitten.

Johnny Depp heeft al heel wat excentrieke personages gespeeld, maar zijn bekendste en misschien ook wel geliefdste personage is toch wel Jack Sparrow. Toch lijkt de kans tamelijk klein dat we hem opnieuw zullen zien als de wereldberoemde piraat.

Depp was namelijk enige tijd verwikkeld in een rechtszaak met zijn ex, actrice Amber Heard. Laatstgenoemde zei dat Depp haar fysiek had mishandeld en aangevallen, waardoor de acteur in een keer niet meer welkom was in Hollywood.

Impact
Depp had de rollen voor het oprapen, maar menig studio wilde na de aanklacht niet meer met hem samenwerken. Zo werd hij vervangen in de Fantastic Beasts-franchise en werd de stekker getrokken uit een nieuwe Pirates-film met zijn Jack Sparrow.

Hij heeft de rechtszaak echter gewonnen, waardoor sommige fans hopen dat hij nu alsnog terugkeert voor meer avonturen. Toch lijkt die kans zeer klein, aangezien Depp zich verraden voelt door Disney, die hem meteen liet vallen.

Reactie
Zo zei Depp al eerder: "Er werd gezegd dat ik vrouwen sloeg, waardoor Disney direct een punt zette achter toekomstige samenwerkingen. #MeToo was toen heel groot en Disney wilde de vingers niet aan mij branden".


"Dit deed me enorm veel pijn. Ik hou echt van Captain Jack Sparrow en heb dat personage helemaal van de grond opgebouwd. Er zit veel van mezelf in dat personage en ik heb zelf de nodige tekst en grappen verzonnen. Het was een groot succes, maar Disney vond mij al schuldig voordat de rechtszaak überhaupt had plaatsgevonden".

NieuwsFilm

meest populair