Adam Driver en Michael Mann lijden verpletterende nederlaag met 'Ferrari'

Adam Driver en Michael Mann lijden verpletterende nederlaag met 'Ferrari'

De regisseur van o.a. 'Heat' en 'Collateral' lijkt dit keer niet te kunnen overtuigen...

De nieuwe film Ferrari van Michael Mann met in de hoofdrollen Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley en Patrick Dempsey, heeft een enorm harde klap gekregen aan de bioscoopkassa's.

Een week na de release op eerste kerstdag is er een binnenlandse box-office genoteerd van een rampzalige $6,8 miljoen dollar, terwijl het productiebudget wordt gerapporteerd op $95 miljoen dollar.

Toekomst
Misschien komt er na de feestdagen nog wat meer geld binnen, maar gezien het feit dat er bijna $200 miljoen dollar verdiend moet worden om op zijn minst break-even te kunnen draaien, zijn de vooruitzichten dramatisch.

Al met al is 2023 dus ook nog eens een slecht jaar voor Driver die in maart al eerder struikelde met de sciencefictionflop 65 en hevig op zoek moet naar betere projecten om bekend te blijven bij het grote publiek.

Verhaal
Driver speelt in Ferrari uiteraard de rol van Enzo Ferrari. In een poging van de ondernemer om een faillissement van het automerk te voorkomen, neemt hij met een team deel aan de beruchte 'Mille Miglia'-race van 1957.



NieuwsFilm

meest populair