Zack Snyder over zijn stoelenverbod op de filmset: waarheid of een leugen?

Zack Snyder over zijn stoelenverbod op de filmset: waarheid of een leugen?

De regisseur wilde liever geen stoelen zien op de 'Army of the Dead'-set, maar er is geen sprake van een verbod.

De laatste tijd komen er wel vaker artikelen langs op FilmTotaal over Zack Snyder. De regisseur bracht namelijk recentelijk zijn Rebel Moon uit op Netflix en geeft de nodige interviews om zijn blockbuster in het zonnetje te zetten. Tijdens een recent gesprek laat hij zich uit over het 'stoelenverbod'.

Zo deed er tijdens zijn vorige film, Army of the Dead, een gerucht de ronde dat de regisseur geen stoelen op zijn filmset toestond. Hier was destijds veel over te doen. Nu laat Snyder zich er zelf over uit.

Reactie
Snyder zegt het volgende: "Nee, er waren geen stoelen aanwezig op de set. Iedereen mocht zijn eigen stoel meenemen, dat was geen probleem hoor. Ik had bijvoorbeeld zelf een kratje waar ik wel vaker op ging zitten".

"Ik las toen reacties op het internet zoals 'Oh, Zack Snyder staat geen stoelen toe, dat is wel triest'. Ik heb het nooit verboden, ik wilde ze alleen niet op de set. We waren de hele tijd bezig en waren ook veel aan het reizen, dus het was niet erg praktisch".

Ervaring
De regisseur vervolgt: "Iedereen mocht iets meenemen om op te kunnen zitten, maar ik had geen stoel en dat was prima. Ik stond en was de hele tijd overal aan het rennen. Ik vond dat fantastisch. Het gaf me inspiratie en je praat zo ook met iedereen, aangezien je altijd bezig bent".



NieuwsFilm

meest populair