Nieuwe foto 'Coyote vs. Acme': De film werd geschrapt en is opeens weer springlevend

Nieuwe foto 'Coyote vs. Acme': De film werd geschrapt en is opeens weer springlevend

Een sprankje hoop voor een andere WB-titel die weinig positieve vooruitzichten had...

Eric Bauza, de Emmy-winnende stemacteur die momenteel meerdere Looney Tunes-personages vertolkt, heeft een eerste kiekje gedeeld uit Coyote vs. Acme, een project dat zo goed als 'overleden' leek.

Studio Warner Bros. Pictures schortte het voltooide project in november abrupt op vanwege een belastingafschrijving van $30 miljoen dollar.

180 graden draaien
Binnen enkele dagen veranderden ze echter van koers en mochten de hybride live-action/CGI-animatie met een geschat budget van ruim $70 miljoen dollar aan andere potentiële distributeurs verkopen.

Volgens het laatste rapport waren er minstens vier kandidaten betrokken, waaronder Netflix, Amazon en Paramount Pictures. Het is niet bekend hoe de zaken er nu voor staan, maar Bauza zet het onderschrift "See ya in 2024" erbij, wat erop zou kunnen wijzen dat er iets aan de hand is.

Details over verhaal
De altijd ongelukkige Wile E. Coyote huurt een ongelukkige menselijke advocaat in om de ACME Corporation aan te klagen wegens geleden schade nadat zoveel van hun producten door de jaren heen een averechts effect op hem hebben gehad in zijn achtervolging op de Road Runner.



NieuwsFilm

meest populair