Deze steengoede parel op Netflix zet je waarschijnlijk gelijk aan voor een avond vermaak

Deze steengoede parel op Netflix zet je waarschijnlijk gelijk aan voor een avond vermaak

'Pretty Woman' van Garry Marshall is een goede actiefilm die je moet hebben gezien.

Het grote voordeel van de helaas wat talrijke streamingdiensten is dat er ook heel wat goede titels uit de filmhistorie terug te kijken zijn. Ze worden amper door de diensten gepromoot, dus je zult ze moeten opzoeken. FilmTotaal helpt je een handje.

Zo staat op Netflix de dramafilm Pretty Woman van regisseur Garry Marshall, die je kunt kennen van Runaway Bride en The Princess Diaries.

Pretty Woman
De dramakomedie uit 1990 heeft een hoofdrol voor Julia Roberts. Bijrollen gingen naar onder meer Richard Gere, Hector Elizondo en Jason Alexander. De film is over de jaren een echte klassieker geworden.

Zo luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes: "Pretty Woman is misschien een yuppiefantasie, maar de gelikte komedie, soundtrack en casting van de film kunnen twijfels wegnemen."

Reacties
"Hoe vaak je deze klassieker ook bekijkt, hij blijft leuk. Julia Roberts speelt waarschijnlijk de beste rol van haar leven en Richard Gere staat er gewoon als macho. Prima komedie met een uitmuntende soundtrack. Een van de grootste blockbusters begin jaren 90. 5 sterren, een score die weinig komedies gegund is." schreef DVDCrusher op Moviemeter.



Moviewoman26 schreef op Moviemeter: "Gewoon een leuke film, Julia Roberts geweldige actrice, en Richard Gere is natuurlijk super aantrekkelijk!! En op het eind leven ze nog lang en gelukkig, dat wil toch iedereen? Oké misschien niet via dat beroep..maar ach. Film al zeker 30 keer gezien, blijft leuk!"

Op Netflix
De $14 miljoen was een groot succes en bracht meer dan $460 miljoen op aan de BoxOffice. Gelukkig kun je de film nu nog een keertje kijken op Netflix.



Synopsis: De steenrijke en succesvolle, maar harteloze zakenman Edward Lewis heeft zijn zakken gevuld met het leed van anderen. Lewis biedt tippelaarster Vivian Ward drieduizend dollar als zij een week als zijn blikvanger fungeert. Vivian transformeert zich echter langzamerhand tot een echte societydame en Edward wordt onvermijdelijk stapelverliefd op haar.

NieuwsFilm

meest populair