De meest ordinaire film van Scarlett Johansson kreeg hulp van 18+ website

De meest ordinaire film van Scarlett Johansson kreeg hulp van 18+ website

Om overtuigend over te kunnen komen kwam de producent met een apart idee.

Scarlett Johansson is al decennia lang een grote naam in Hollywood. Niet alleen wordt zij gezien als een van de beste actrices in de filmwereld, ook is ze een van de knapste vrouwen die er rondloopt. Daar maakt Don Jon 'gebruik van'.

Johansson heeft natuurlijk al heel wat films opgenomen, waaronder dus ook de nodige pikante scènes. Don Jon wordt haar meest ordinaire film genomen, aangezien hier heel wat 'spannende momenten' inzitten. Toch werd Johansson en co. gesteund door 's werelds beroemdste 18+ website, P*rnHub.

Handje hulp
Johansson speelt een van de twee hoofdrollen, de andere wordt ingevuld door Joseph Gordon-Levitt. De film draait om een Don Jon die kampt met een pornografieverslaving, dus het was wel te begrijpen dat er verschillende seksuele scènes in de film zouden voorkomen.

Corey Price, de vice-president van de 18+ website, liet zich erover uit: "In 2012 stapte een producent op ons af om toestemming te vragen om ons merk te gebruiken voor 'Don Jon'. Het script was al geschreven, dus daar hadden wij helemaal niks over te zeggen".

Samenwerking
"Nadat we het script hadden doorgenomen, stemden we ermee in om aan de film deel te nemen. We hielpen ze vervolgens om clips voor volwassenen te vinden die ze voor de film zouden kunnen gebruiken".



NieuwsFilm

meest populair