Nieuwe klap voor Marvel: 'Walking Dead'-acteur Steven Yeun verlaat 'Thunderbolts'

Nieuwe klap voor Marvel: 'Walking Dead'-acteur Steven Yeun verlaat 'Thunderbolts'

De superheldenstudio heeft meer tijd nodig maar dit komt de acteur niet bepaald goed uit.

Minder goed nieuws voor Marvels Thunderbolts. De blockbuster raakt een van zijn grote sterren kwijt, namelijk Steven Yeun. De acteur besloot zelf te vertrekken en zal dus niet langer te zien zijn in de superheldenfilm. Wat is hier de reden voor?

Yeun, o.a. bekend van series als The Walking Dead en Beef, zou begin 2023 al getekend hebben voor een van de hoofdrollen van Thunderbolts. De film heeft echter behoorlijk wat vertraging opgelopen en dit komt Yeun niet echt goed uit.

Drukke agenda
Als we de IMDb-pagina van Yeun mogen geloven, heeft hij maar liefst 3 andere projecten op de agenda staan. Vanwege zijn drukke werkschema kan Yeun niet aanblijven bij Thunderbolts en zal hij dus vervangen moeten worden.

Het is vooralsnog niet bekend welke rol Yeun zou hebben gespeeld in de blockbuster, al lijkt het erop dat het ging om een personage genaamd Robert Reynolds, oftewel the Sentry. Dit leek Robert Kirkman, het brein achter de Invincible-serie, te verklappen.

Superheldenrol
In Invincible is Yeun te horen als Mark Grayson, de superheld die in blauw en geel gekleed is. Zo zei Kirkman al eerder: "Ik denk dat ik dit verhaal wel met jullie kan delen want ik werk toch niet voor Marvel."



"Ik werd opgebeld door Steven, die tegen me zei dat hij net een kostuum had moeten passen voor The Sentry, een superheld die ook geel en blauw draagt. Steven grapte toen dat hij alleen maar superhelden kan en mag spelen die voor deze kleuren gaan".

NieuwsFilm

meest populair