Jack Black bevestigt rol in nieuwe 'Minecraft'-film met hilarische foto

Jack Black bevestigt rol in nieuwe 'Minecraft'-film met hilarische foto

Na The Super Mario Bros. Movie gaat de acteur nu door naar de volgende gameverfilming!

We wachten er inmiddels al lange tijd op, maar de gameverfilming van Minecraft begint steeds meer vorm te krijgen. Met Jason Momoa in de hoofdrol lijkt het best een ambitieuze film te worden. Ook Jack Black is nu toegevoegd aan de cast!

Warner Bros. is inmiddels al tien jaar bezig om een Minecraft-film van de grond te krijgen en nu lijkt het eindelijk realiteit te worden.

Jack Black
We wisten al dat Jason Momoa (Aquaman) en Danielle Brooks (The Color Purple) onderdeel waren van de sterrencast. Nu is ook bekend dat Emma Myers (Wednesday) én Jack Black zich zullen voegen bij de cast.

Black sprak vorig jaar nog de stem in van Bowser in gameverfilming The Super Mario Bros. Movie. Een kleine stap naar de liveaction-film van de populaire game Minecraft dus! Jared Hess regisseert de nieuwe film en dat is geen onbekende voor Black; de twee werkten al eerder samen in de film Nacho Libre.

Minecraft voor dummies
Op Instagram laat de acteur weten dat hij de rol heeft gescoord. "Een acteur bereidt zich voor", schrijft Black bij een foto van zichzelf waarin hij het boek 'Minecraft for dummies' vasthoudt.



Over het verhaal van Minecraft is nog steeds maar weinig bekend, maar de productie gaat naar verwachting binnenkort van start in Nieuw-Zeeland. De release staat gepland voor april 2025.

NieuwsFilm

meest populair