Wilde meiden in trailer voor de nieuwe 'Mean Girls': volgende week in de Nederlandse bioscopen

Wilde meiden in trailer voor de nieuwe 'Mean Girls': volgende week in de Nederlandse bioscopen

Tina Fey geeft een draait aan de moderne klassieker Mean Girls uit 2004.

Universal Pictures heeft de laatste trailer gedeeld voor de komedie Mean Girls, de remake van de moderne klassieker die zo'n twintig jaar geleden een hit was. Met rollen voor Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Lacey Chabert en Amanda Seyfried haalde de komedie destijds zo'n 130 miljoen op.

De originele Mean Girls verscheen in 2004 en werd geregisseerd door Mark Waters en geschreven door Tina Fey. De laatste is opnieuw verantwoordelijk voor het scenario. Ze keert ook terug in de film, namelijk als het personage Ms. Norbury.

Nieuwe Mean Girls
De film volgt onder andere Cady Heron. Ze is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat 'The Plastics' wordt genoemd en dat wordt aangevoerd door queen bee Regina George en haar volgelingen Gretchen en Karen.

Maar dan maakt Cady een grote fout en valt voor Regina's ex-vriendje Aaron Samuels, waarna Regina zich tegen haar keert. Cady probeert het toproofdier van de groep ten val te brengen met hulp van haar vrienden, buitenbeentjes Janis en Damian. Daarbij moet ze proberen dicht bij zichzelf te blijven en zich staande te houden in de levensgevaarlijke jungle die de middelbare school is.

Volgende week
Je ziet Mean Girls vanaf volgende week 11 januari in de Nederlandse bioscopen, met hier en daar uiteraard de nodige voorpremières. Hieronder de compleet nieuwe trailer.



NieuwsFilm

meest populair