Deze recente thriller bekijk je het best door er van tevoren niks van te weten

Deze recente thriller bekijk je het best door er van tevoren niks van te weten

Daisy Edgar-Jones en Sebastian Stan spelen de hoofdrol in de thrillerfilm 'Fresh'.

Fresh kwam uit in 2022 en is geregisseerd door Mimi Cave, die haar speelfilmdebuut heeft gemaakt met deze film. Hiervoor regisseerde ze al muziekvideo's voor artiesten, reclamespots en kortfilms. Fresh is een film die je best bekijkt zonder te veel te weten over wat erin gebeurt. Spoilers zal je hier dus niet vinden.

Daisy Edgar-Jones en Sebastian Stan spelen de hoofdrol in Fresh als Noa en Steve. Je zal ze in deze film zien zoals je ze nooit eerder hebt gezien. Vooral Stan's personage is heel uniek en de acteur is waarschijnlijk nog nooit beter geweest.

Verhaal
De ruimste en beste manier om Fresh te beschrijven zonder te spoilen is om te zeggen dat het een film is over de moeilijkheden van daten in het algemeen in de 21e eeuw. We volgen Noa (Edgar-Jones), een jonge vrouw die schijnbaar niet in staat is om een ??ook maar enigszins fatsoenlijk persoon te vinden om mee te daten.

Op een dag ontmoet ze in de supermarkt de aantrekkelijke Steve (Stan). Omdat ze gefrustreerd is dat de datingsites haar steeds saaie dates opleveren, geeft ze haar nummer en spreken ze af. De twee kunnen het verrassend goed met elkaar vinden en Noa accepteert Steves uitnodiging voor een romantisch weekendje weg. Daar ontdekt ze dat Steve ongewone, verborgen lusten heeft.

Openingscredits
Dit speelt zich af totdat de openingscredits na meer dan een half uur in de film verschijnen. Tegen die tijd heeft de film onthuld welk genre het eigenlijk gaat zijn en geeft het je een idee waarom het Fresh wordt genoemd.


Als je op dat punt van Fresh kunt komen zonder iets te weten over waar het naartoe gaat, zal het ongetwijfeld een nog bevredigendere en verbazingwekkende film worden om te zien ontvouwen. Want wat er daarna gebeurt, is wat de film echt over gaat.

Kijken?
Fresh werd positief ontvangen en was genomineerd voor verschillende awards waaronder voor Beste TV Film bij zowel de Critics' Choice Awards als de Satellite Awards. Ben je nieuwsgierig naar de film? Fresh kan je bekijken op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair